rentoilua

eilen löysimme täydellisen leiripaikan kahden puron väliseltä nummelta. Toisessa purossa oli pikku hieno putous, niitty tasainen ja siellä kasvoi keltaisia ja sinisiä ketokukkia. Ja tietenkin näkymä patjoilta gaissoille, joka oli perusvaatimus. Ja katajaa, kuolluttakin risukeittimen upeiksi ihanantuoksuisiksi tuliksi.

Olin jotenkin väsy ja nukuimme todella kunnon yöunet..

Aamulla kävimme Padosoaivilla mahtavia maisemia ihmettelmässä ilman rinkkaa, tavatttiin hautova kiiruna, joka oli sitä mieltä, että alkakaapas laputtaa ja mehän pinkaisimme pois häiritsemästä. Kivinen porokaari löytyi myös, ei niin hieno, kuin Erttetvarrin, mutta kiva yllätys.

Lounaan jälkeen ruokaperäiset venyivät kolmeen tuntiin kun sateli taas enemmän ja vähemmän. Viimein ei löytynyt syitä makaamiselle ja ollaan jatkettu varovaista maisemien tuijottelua ja kuljeskelua. Rinkat ei paina juuri mitään kun yhteiset on jaettu kahtia.

Pari poroa on nähty, riekon pesä täynnä munia, kukkia valtavasti, kihuja, kirvisiä, tuntemattomia siipirikkoja ja upeita tuntureita ja taivaanrantaa ja mustia pilviä.

3 thoughts on “rentoilua

  1. Hienolta kuulostaa! Toivottavasti pilvet väistyvät sen verran, että pääsette nauttimaan pisimmän päivän valosta! (Päiväuniin hukatut tunnit voisi ottaa yöllä takaisin.)

  2. Herättäkää minut joku kohta – upposin jo ihan noihin maisemiin ja tunnelmiin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: