Kramppaa

Tänään on ollut tämän kesäni kuumin ja tukalin päivä. Monet kotikaupunkini tämän kesän kuumat päivät olen ollut jossain muualla ja palellut. Toisaalta, jos on asunut Kreikassa yli viisi vuotta, ei pitäisi tästä edes inahtaa. Tämä ei oikeasti ole kuumuutta, olen sentään joskus paistanut kanamunia illan sinessä parvekkeen kivipöydällä.

Olen koko päivän pohtinut hiihtovaellusta. Hiihtovaelluksen virhe nro 1 omasta näkökulmastani nähden on tupiin turvautuminen. Jos hiihdetään tuvalta tuvalle, siitä tulee se juttu, pitää edetä johonkin ja elämä siellä mietityttää. Että onkohan siellä paljon ihmisiä ja onkohan siellä puuta. Siihen en ala. Perusoletus on oma majoite. Ja jossain välissä on vaan käytävä kämpissä sulattamassa mahdollisesti makuupussiin kertynyt jää pois.

Ruoka ei mietitytä, varusteet eivät mietitytä ja säälle ei voi mitään, sitä on turha miettiä. Kuitenkin sen verran, että olisikohan se huhtikuun loppuun, että metsäseudulla voisi hiihtää. Pöyrisjärvellä olen hiihtänyt toukokuussa äitienpäivän aikoihin. Joku U se reitti voisi olla, ensin avotunturin hankikannosta, metsäisemmän seudun hankikantoon ja sitten vielä pohjoiseen korkeammalle avotunturiin sulamista pakoon. Jos onnistuisi kuin elokuvissa. Höttölumessa edetään sitten vaan kilometri kerrallaan.

Naamaan on pesiytynyt sellainen hymy, että lähes kramppaa.

4 thoughts on “Kramppaa

  1. Sitten sitä näyttää vähän pöhlöltä loppuelämänsä 😀 Voi olla, että ilme muuttuu vv:n jälkeen, mutta nyt sitä aikaa ei viitsi ajatella.

    On tämä outoa, siivosin tänään kaappeja kotona töiden jälkeen, kun oltiin ensin ostettu koko viikon ruoat ja minua vaan ihan kamalasti hymyilyttää koko ajan. Siivoilen kaappeja nyt, ettei vv:n aikana tarvii ja hymy sen kuin syvenee. Tuleehan tästä paha sosiaalinen haitta. 😀

  2. Hyi hitto, hymy suomalaisen kasvoilla :DD
    En ehkä vielä jaksa ymmärtää tuota hiihtovaellusta (nimim. viimeinen yö lyhyellä reissulla alkoi horkassa palellen (energiavajeesta johtuen)), mutta kannatan silti sitä naamakramppia 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: