nuuka parka

Tää haluis tän

Mulla on neljä vuotta vanha talvitakki, jonka kangas ei piä enää räntää – siis kosteutta. Ja jos just mulle pitää myydä talvitakki, niin siihen jos laittaa mielikuvia luomaan sanat naali, nuuk ja parka niin bingohan siitä tulee 😀
Onneksi olkoon Fjällräven, hyvin löysitte kohderyhmänne.

Nuuka parka on miehen huumoria, kun monestikkohan sille selitin, että oikeasti tarviin uuden talvitakin.

Tietoa takista

5 thoughts on “nuuka parka

  1. Se on sinun takkisi. Minä hölmö menin ostamaan kalliin kameran, jotta saan kuvattua, ”parempia” vaellusvideoita. Velkavankeus päätyy ennen kuin täytän 100-vuotta.

  2. Ruokatunnilla innosta puhkuen pankkikortti kuumana taskussa menin retkeilytavarakauppaan. Ei ollut kyseisiä takkeja – vielä. Eipä meiltä pienestä maalaiskaupungista lähetä niin helposti isoihin kaupunkeihin kauppoihin. Nettiostokseksi saataa mennä. On se vaan niin väärin.

  3. Ruokatunnilla innosta puhkuen pankkikortti kuumana taskussa harpoin retkeilytavarakauppaan. Ei ollut kyseisiä takkeja – vielä. Eipä meiltä pienestä maalaiskaupungista lähetä niin helposti isoihin kaupunkeihin kauppoihin. Nettiostokseksi saataa mennä. On se vaan niin väärin. Nettikaupoille oma kunniansa, mutta en halua kauppojen ja palvelun katoavan.

  4. Parka on päivän sana!
    Itsekin olen pohtinut mistä löytää se täydellinen parka. Juuri sellaisen tarpeessa olen niin kovasti. Ja tässä pikkukaupungissa on ihan turhaa edes yrittää kattella moisia – netin ihmeelliseen maailmaan siis 🙂

    Tahtoo siis sanoa, että jos hyviä (edullisia) vinkkejä löytyy, niin tänne pliis 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: