kurlaus – hieno laji

eka kerran niissä olympialaisissa näin curlingia ja jäin heti koukkuun. Aloin taas uskoa urheilun reiluuteen ja riemuun curlingin ja lautailun vuoksi ja jäin tuijottamaan sitä herkkää hellää hentoa hetkeä kun ote irtoaa kivestä. Montako kertaa ajattelin jonkun ajan jälkeen, että miksi ette sijoita sitä kiveä just tohon, ja voiko tuo nyt olla niin vaikeeta, laittaa se kivi just tohon.

Tänään kiitos ihanien työtoverieni, jotka järjestivät mulle aivan huippuyllätysiltapäivän, sain oppia että pelkän oikean asennon löytäminen on haastavaa, että liut vaivattomasti pitkin jäätä, että sinulla on oikea määrä voimaa potkussa ja irrotat sen kiven kädestäsi sopivalla voimalla oikeaan suuntaan oikealla kierteellä ON haaste.

Sain kerran kiveni nänniin ja se oli huippua! Asennossa on paljon tekemistä ja muutaman tuhannen liutuksen jälkeen saattaisi kiven, jään ja voiman yhtälö löytää toisensa. Hieno laji, siitä huolimatta, että polvi on kipeä, oikea puoli kropasta ja nivuset on hellinä. Ja sen jään lakaisu imaisee täysin.

Lajissa on herkkää meditatiivista otetta ympättynä täyteen keskittymistä ja hallittua voimaa. Makeeta!

6 thoughts on “kurlaus – hieno laji

  1. Todella hienolta kuulostais 🙂
    Noin vaan alat allekirjoittaa viestisi autiotupien tupakirjoissakin 😉
    (siis mikäli niihin kirjoittelet).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: