Parque natural de ?

No ihan aluksi tämä valkoinen tipu Maritalle, en ole satavarma, että tää on tää, mutta tämän nyt sain luonnonsuojelualueelta napattua.

Tässä, siis mitä nerokkuutta. Jos ei käytä kenkiä vaan kahlaa ja kulkee avojaloin, ei voi tulla uusia rakkoja. Äidin taidonnäyte

Eka kahlauksen jälkeen kuljin pelkkä pitkä valkoinen paita päällä ja hattu päässä. Ja minusta tuntuu siltä, että olen polttanut mahani.

Tässä tullaan tuolta taaemalta kaistaleelta, siis äiti kuvassa.

matalan veden rauhaa ja kauneutta

Mä olen ihan sippi kaikesta meri-ilmasta, pitkistä kahlauksista ja kulkemisesta hiekassa, iho on lämmin ja punaviini lämmittää jo valmiiksi hehkuvia poskia (kaikesta suojaavasta aurinkorasvasta huolimatta). Oli ihana kulkea, katsella lintuja, kasveja, meren turkoosia, ulappaa, kaloja vedessä.. kaikkea. – Kun käveltiin tuolta pois niiin siinäpä pikitien varressa ei ollutkaan bussipysäkkiä. Ehdin ajatella, että hemmetti täältäkö pitää liftata pois, niin auto pysähtyi ja otti meidät kyytiin. Siinä on liftaus jo ihan kiitettävällä asteella.

Ai niin, päivän kukkanen

Mainokset

5 thoughts on “Parque natural de ?

 1. Nyt pois sieltä, ei noita kuvia kestä enää erkkikään :o)
  Kahlailla siellä nyt edesvastuuttomasti pitkin merta sinne tänne. Se on niin vaarallistakin, just käy niin että mahan polttaa (?). Flamingohaikarat voi hyökätä kimppuun ihan tuosta vaan, kukat voi olla myrkyllisiä ja kuule, kalliolla voi jalka lipsahtaa.
  Kotia sieltä nyt!

 2. Näistä kuvista ja tunnelmista huokuu onnellisuus 🙂 Ihana kun olette saaneet olla siellä. Itsellekin on hiipinyt pikkuhiljaa kaipuu noille saarille.

 3. Mielettömän kaunis kukkakuva – kiitos!

  Ja tietenkin maha palaa, kun valo heijastaa merestä – omamoka 🙂

  Minulla on viikon jälkeen vielä pieni lämmön hehku ihollani ja sisällä rauha merestä ja hyvästä olosta. Tosin pää alkaa pikkuhiljaa tulemaan tänne pohjolaan…

  Ihana nähdä perjantaina 🙂

  • 😀

   Aamulla vetäsin masuni pälle 25 aurinkorasvaa ja pidin paidan päällä koko päivän ja silti! Äiti sanoo, ettei se ole palanut koska se ei ole kipeä, punainen vain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s