huitsinnevadaan

Ollaan pian lähdössä etelä-espanjaan patikoimaan sinne nevadaan. Tai en ole kaikesta ihan varma, koska en ole tämän reissun pääsuunnittelija vaan kiltti ihminen, kerrassaan erinomainen, uhrautuva ja ihana vaimo, joka suostuu lähtemään retkelle joskus napapiirin alapuolelle kun oikein monta vuotta anellaan. *näkyykö sädekehäni näkyyhän*

Pääsuunnittelija on sitä mieltä, että kuljemme julkisilla. Koska haluaisin käydä edes kerran syömässä hyvin, mutta en haluaisi kantaa sitä hajuvettä, huulipunaa, kotelomekkoa ja balleriinoja (=kengät) sitten rinkassa jyrkillä vuorilla, nikottelen. Koska kukaan ei ole vielä tehnyt siitä silkkilakanasta iltapukua, miten tämä yhtälö ratkaistaan? Myönnän, että on vähän hassua ottaa auto vain mekonsäilytystä varten. Onko kellään ideaa?

nim. vaelluskengillä ei tanssita

3 thoughts on “huitsinnevadaan

  1. Oisko siellä lentoasemalla tavaroiden säilytyslokeroa, jonne mekon voisi sujauttaa käsimatkatavaroista sillä aikaa, kun pääsuunnittelija odottelee rinkkoja hihnan äärellä? Tai vielä parempaa: kiva pikku puoti, josta pääsuunnittelija voisi hankkia tuliterät menovetimet kiitokseksi vaimon suuresta uhrautuvuudesta? Antoisaa matkaa teille!!!

  2. Booking.comin kautta varasin viikoksi auton Renault Clio tai vastaava lisäkuljettajalla 69 euroa!!! Puolet siitä hinnasta mitä olisi tullut muuta kautta. Pääsuunnittelija totesi, että auton vuokraus tulee julkisia halvemmaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: