Ajattelin viime yönä, että

kun olin hiihtovaelluksella tapasin pari kaveria, jotka olivat koiravaljakoilla liikkeellä. Me satuimme kohtaamaan juuri silloin kun hangesta petti aivan totaalisesti kanto, ei vaan pystynyt etenemään paksussa lumessa, sukset meni ihan pohjia eli siis varpuja myöten siinä lämmössä. Tunsin ensin suurta harmitusta, pakoon en päässyt, mutta pian huomasin, että nämähän olivat oikein mukavia ja kivoja tyyppejä.

Illan tullen kun olimme vaeltaneet kaikki erämaat läpi ja muutkin tärkeimmät puheenaiheet oli hoidettu, kävi ilmi, että olen vuorotteluvapaalla. Toinen kavereista sanoi, että ”aika rohkeaa, nythän ne siellä töissä huomaavat, että he pärjää loistavasti ilman sinua ja sinulla ei olekaan mitään erityisosaamista”. Ensin se tieto järkytti, näin miten työpaikkani livahti altani ja jäin ilmaan roikkumaan. Sitten se tieto tuntui äärimäisen vapauttavalta, pääsinkin lentoon.

Niin, viime yönä siis ajattelin, että koska kaveri hoiti kaikenlaisia riippuvuussairauksia (alkoholi, pelit…) niin olikohan sillä ollut niin suurta pelisilmää, että se näki työhulluuteni ja laski minut hyväntahtoisesti irti. Ei voi tietää.

Ystävällinen työkaveri kirjoitti juuripa näin: ”Toivottavasti sua jo hirviästi ahistaa töihin paluu! Oishan se nimittäin jo korkee aika!?? :D” ARGH!! Miten tämä pääni kytketään pois päältä!! Voi Nevada, ole mulle armelias ja auta irti. Lokakuu on pitkä kuukausi, sitten kokonainen marraskuu ja sitten joulukuu. TOSI pitkä aika!


2 thoughts on “Ajattelin viime yönä, että

  1. Olipas nasevasti sanottu siltä kaverilta ja kaunis ajatus päästää vapaaksi. Tätä jäin miettimään kans. Tosiaan päästä vapaaksi.

  2. Hyvin ajateltu monelta taholta.
    Haluaisin vielä sanoa että marraskuu on ehdottomasti vuoden piiiiisin kuukausi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: