Näkemisiin taas

Heippa väliaikaisesti, nähdään taas noin 10 päivän päästä. Mies kysyi, että oliko tuossa käynnissä nyt yhtään mitään järkeä ja kysyi sillä lailla, kun ihminen kysyessään olettaa olevansa oikeassa. Mutta oli siinä järkeä. Vaikka istuinkin poskettoman pitkään bussissa, vaikka pelasinkin lapani kipeäksi pasianssia, vaikka pitkä pimeys alkoi pirteää ihmistä puristaa. – Minulla oli hyvää aikaa ajatella. Hyvää aikaa olla yksin. Ja mikäs sen tärkeämpää. Ja bonuksena sain lumen, jäljet, sopulit, porot ja paljon muuta kaunista.

Niin ja laatulehti Inarilainen oli lainannut Outaa Luhtaa käsittelevässä jutussaan, sehän ilahdutti.


Klikkaamalla juttu isonee.

8 thoughts on “Näkemisiin taas

  • Ei kyllä voi ymmärtää. Onneksi tiesin kysymykseen heti oikean vastauksen.

   Se oli varmaan vaan syönyt koko viikon metuleipiä ja sitä otti päähän kun ei ite älynnyt lähteä.

 1. Toihan kuulosti täydelliseltä irtautumiselta. Oikeesti keksimällä keksit ajankulua ja ehkäpä pitkästyitkin?
  Ihanan sininen maisema.

 2. J ei saa lukea tätä: pitäisikö niitä kameroita olla useampia? Tänään kävi ilmi, että meidän maatalouslomittajamme harrastaa riistakamerakuvausta näillä tienoilla useammalla kameralla. Hän näytti kuvat hirvestä, näädästä ja karhunpennusta :).

  • Pitäisi olla useampia ja pitäisi olla kameroita, jotka ovat herkempiä reagoimaan 🙂 Mutta kun siinä isommassa luolastossa on esim yli 10 käytäväaukkoa ja luolastoja on ainakin kaksi ja epäilen, että jossain lähempänä on joku luolasto jota en ole löytänyt. – Minua houkuttelee lähteä hauen kanssa matkaan seuraavan kerran, sehän on perinteinen talvenalusruoka.. toisaalta niitä korppeja on niin paljon, että ne kyllä nauttisivat siitä hauesta, että kuka sen sitten söisi vai tönkköjäässäkö se siinä olisi.. Ja kun minä vähän vastustan niitä semmoisia hommia, mutta voisihan sen niinku kauniisti tulkita tervetulijaislahjaksi. *ähinää*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: