Taas yksi hyvä linssipata
Linssipataa ja vuohenjuustoa
4 annosta
3 dl punaisia linssejä
2 sipulia silputtuna
2 kynttä valkosipulia hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
ruukku timjamia
6 dl vettä
1 tetra tomaattimurskaa
2 liemikuutiota
vastajauhettua mustapippuria
suolaa maun mukaan
purkki eli noin 300 gr oliiveja
150 g vuohenjuustoa
1. Huuhtele linssit ja valuta.
2. Paista sipuleja öljyssä muutama minuutti.
3. Linssit linssit, puolet timjamista pilkottuna, vesi, liemikuutiot, Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä.
4. Lisää tomaattimurska ja mustapippuri, maista, lisää mahdollisesti suolaa.
5. Lisää oliivit. Murenna vuohenjuusto ruoan päälle. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla.
Nauti
Pekonia?
*tuhahtelee ja pyörittelee silmiään*
noh, jos tykkää kuolleista eläimistä, niin miksei.