Inkkari hankinnassa ja muuta höpinää

Minna on matkalla unohtumattomalle retkelle, Fjällräven Polar alkaa huomenna. Hyvä, että pääsee seuraamaan:

http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/

Vanhempien mökin jäällä Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajalla on kulkenut yksinäinen susi. Mahtavan isot tassunjäljet.

Kuvassa oikealla on sisareni hentonen 39 numeron kenkä ja kuva on isän. Toivottavasti tälläkin eläimellä käy flaksi ja pääsee laumaa perustamaan. (Sisarella on jo, puhun sudesta 😉 )

Inkkarikanootin  hankinta on työn alla, ostan hyvin pidetyn käytetyn. Ärsyttävän monta eri inkkarivaihtoehtoa on olemassa. Mikä on tarpeeksi hyvä retkikanootti.

Sopuliaika taitaa olla tällä kertaa ohitse. Maastosta kaverit kommentoivat, että niitä ei vaan näy. Kertakaikkiaan harmillista. Mutta täytyy iloita että niitä oli, kuten myös paljon pöllöjä ja muita pikkupetoja. – Radiossa sanovat, että Lapissa on nähty isoja riekkoparvia, se on hienoa!

Ihan pieni nostalgisuus sallittaneen, noin vuosi sitten ahkioni näytti tältä. Hyvin mahtui kaikki ahkioon, eikä se niin mahdottomalta näyttänyt. Kaksi viikoa hiihtoa takana, kaksi edessä. Melontasäkissä iso talvimakari, istuin tauoilla sen päällä. Pikkasen on ikävä sitä hiihtämistä, mutta se ei ole ohitse, kyllä minä vielä teen sen uudelleen vielä!

3 thoughts on “Inkkari hankinnassa ja muuta höpinää

 1. Komiat suden jäljet! Täällä ryssivät pahemman kerran susijahdin kanssa ja paikallislehdessä velloo erittäin eripurainen keskustelu. Voisi puhua hysteriasta.
  Inkkarista on mulla vähän kokemuksia, mutta huomasin, että kanootissa on hyvä olla kaksi melojaa. Kaikki sujuu sutjakammin.
  Appis ei ollut varmaan parhaimmillaan tunturin rinteellä tuossa lastissa 🙂
  Toimiko uusi pohja hyvin viime reissulla?

 2. Lokari tai Coleman, hyviä inkkareita. Ainakin Lokarilla on tietty runkonopeus jota se menee kevyesti. 2 rinkkaa ja 2 melojaa menee hyvin.
  Omalla Lokarilla on vedettu semmoisissa kivikoissa, että alumiini ja lasikuituvehkeet olisivat jo entisiä.

  Juu, ja se Appiksen Pohja?

 3. Se millisen pohjan voi ihan rauhassa unohtaa. Olin niiiiiin huolellinen, niiiiiin varovainen ja niiiiin kiertelin ja kaartelin ja pohjassa on silti naarmuja. Pahinta on se että se pohja näyttää menevän montuille painosta. Argh!

  Toisaalta se ei haittaa koska toisen ahkion pohja pitää myös vaihtaa. Ja letkuissa on murtumia. Toisaalta on Appista käytettykin aika paljon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s