Murtomäki ja Nuolihaukka

Perjantai-iltana löysin ilokseni Lumimuutos Osuuskunnan nettisivut http://www.lumi.fi/, jonka toiminnan keskeisenä arvona on perinteinen suomalainen luontosuhde, sen opetteleminen ja ymmärtäminen. Tilasin kirjoja täältä

http://www.lumi.fi/kauppa/kirjat/

Kun sain Maritalta Murtomäen Tunturipöllö – pohjolan valkoinen vaeltaja -kirjan, on nimi jäänyt tiukasti mieleen. Nyt onneksi tavoitin hänen tuotantoaan lisää. Tänään soi ovikello  ja sain kirjaläjän kotiin toimitettuna! Nyt en vaan tiedä mihin kirjaan keskittyä.  Nuolihaukasta ehdin ahmaista puolet, välillä kirjan ajatukset saattavat omat ajatukset lentoon, paljon samoja ajatuksia (kuin itsellä), uusia näkökulmia, näkemyksiä, ajatuksia, kertakaikkisen hieno.

Yli kymmenen vuotta sitten kun sain äitienpäivälahjaksi lapsen itse maalaaman silkkihuivin. Sanoin, että se oli niinkuin nyt tässä, enää sinun ei tarvitse äitienpäiväksi stressata ja lahjoja hankkia, tässä oli loppuelämäkseni äitienpäivälahjaa. Perjantaina kun tulin kotiin minua odotti kortti. Kaksi sanaa, yksi symboli ja allekirjoitus ja olen vetistellyt kolmatta päivää. Ei sitten mitään järkeä.

3 thoughts on “Murtomäki ja Nuolihaukka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: