Louteiden loue

Viime päivinä on tullut maattua louekankaan alla. Kun riittävän tumma pilvi on noussut taivaalle, on melottu rantaan tai surffattu sinne myötätuulessa, haipakkaa. Siinä kun pystyttää louteen ja kantaa kaffitteluvehkeet suojaan onkin ollut kovan tuulen aika. Lähes joka kerta on olen miettinyt, että voiko tämä majoite tässä tuulessa ja näissä repivissä puuskissa kestää, mutta kyllähän se on kestänyt. Louehan on inarilaisen Irma Majanderin tekemä perinnemalli!

Sain sellaisen Innon Marko -kohtauksen ja sisustin

kerrankin kuva ennen kuin kama on täyttänyt louteen

niinkuin tässä.

Tokihan se pitää hyvin pystyttää. Ja narutkin on uudet.

10 thoughts on “Louteiden loue

  • Kyllä meillä oli tosi hyvät kelit, muutamat sateet ja kovat tuulet eivät haittaa. Ainoa ongelma oli liika lämpö, kerma happani ja valkoviini oli turhan lämmin. Veto vitosessa oli hyvä laatikko jääkaapiksi.
   Joka päivä laiton monta kertaa 30 kertoimen aurinkorasvaa 😀

   • Odotan innolla kuviasi! Katselin viime kesänä valokuviasi Inarilta teltassa saaristomerellä (Korppoo) ja kuvasi noin 5x7cm kännyn näytöllä näyttivät aivan upeilta! Hienoa, että myös tämän vuoden reissu oli antoisa. Tämän vuoden kuvissa oli enemmän tummia pilviä ja laineita, ne hämäsivät tuoreeltaan 🙂

 1. Tuollaisella sitä on pärjätty aina. Erätoveri on samaa perhettä, eikä vesi keräänny katolle. Meneppäs nyt töihin välillä, ja lopeta tuollaisten upeitten kuvien lähettäminen, tai minunkin pitää lähteä tuonne.

  • Mä olen jo nähnyt sen unen, että työpuhelinta eikä -avaimia löydy, salasanoista ei ole hajuakaan, ja muutenkin työasiat on ihan outoja.. 😀

   Sinne Matti mahtuu 😀 mulla on parhaat kuvat vielä koneella 😉

 2. Timo, mulla on kyllä niin positiivinen muisti, että saatat hyvinniin olla aivan oikeasssa 😀
  Meloessa tulee kuvattua paljon vähemmän kun molemmat meloo verrattuna siihen, että toinen soutaa ja toinen tekee mitä mieli huvittaa.

 3. Kyllä Inari on komea vesistö.

  Oletko koskaan kokeillut villasukkaa nesteen viilentämiseen? Villasukka tai pyyhe tms. kastellaan ja kääritään astian ympärille ja asetetaan tuuleen ja jopa aurinkoon. Huovalla vuorattu kenttäpullo on tarkoitettu kasteltavaksi juotavan nesteen pysymiseksi viileänä.

 4. Päivitysilmoitus: Majoitteista – louteen ylistys « duottar

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: