ajatus pyörii

Ostettiin Sievin kevytkumpparit melontareissulle, kun ajateltiin, että vuotamaton kumppari on kiva. Niitä ei sitten kannata hakea Sievin tehtaanmyymälästä, ovat siellä parikymppiä kalliimmat kuin normi rautakaupassa. Ne sieviläiset ovat ihan ok, ne istuvat hyvin jalassa ja ovat kevyet. Olen vakaa Kontioiden kannattaja ja niitä olen käyttänyt lapsesta asti, mutta ehkäpä tämä on hyvä kokeilu. Ihan en ole vielä täysin sopeutunut tähän jalkineeseen. Näihin saa kaikenmaailman pohjallisia, kokeilin kaupassa varmaan viittä erilaista, mutta paras oli ihan normipohjallisella.

Tunturikeittiö on aktivoitunut taas, monta uutta ja hyvää reseptiä, suosittelen!

Antin näyttely on Siidassa käytävällä ylös ruokalaan. Hyvä, kaikkien nähtävissä. Huono, hienot kuvat olisivat ansainneet paremman tilan ja ripustuksen.

Olen laittanut tänä kesänä kalastuslupiin yli 85 euroa. Olen kalastanut puol tuntia, ja silloin kalat söivät ympärillä surviaisia, koko tyyni järvi oli täynnä tuikkeita! Inarilla en vaan raskinut, kalat olivat niin sympaattisia 😀 Kaldoaivissa ei tullut fiilistä. – Jos muistaisin ensi vuonna, että en mä sitten kuitenkaan viiti kalastaa. Teoriassa onhan tässä syksyä jäljellä.

Inarilla jääluolassa en taskulampun valossa uskaltanut mennä jäälle. En tiennyt uppoaako jää veteen, liukastunko, mitä tapahtuu

 

Ehkä se on vaan sitä vanhuutta, ei pimeässä luolassa halua kaatua ja kastella kameraa ja itteään 😀

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: