Se on metsävaje

Sunnuntain Hesarissa Mikko-Pekka Heikkinen käytti jutussaan Helsinki hakkaa Berliinin mettäpuute sanastani sanaa metsävaje. Tunne saattaapi olla sama. Eli seuraavan kerran kun joku kysyy miksi naama on kurtussa, voi todeta lyhyesti, minulla on metsävaje. Se vaikuttaa fiksulta ja hyväksyttävältä puutostilalta.

M-P H aikoi tyydyttää tarpeensa Nuuksiossa, yritän ite keksiä syitä ja tekosyitä päästä Utsjoelle. Kuumepäissäni puolivalveilla mielikuvitukseni hilluu ja leijailee, joten ei niistä suunnitelmista sen enempää.

Tein elämä pelissä v-testin http://elamapelissa.duodecim.fi/ep3/ ja sain k-o-l-m-e (=3) v-pistettä! Joko olen tosi kipeä (kuumeessa) tai sitten vuorotteluvapaa toimii yhä tai sitten testillä ei saa kiinni mun häirötyypin ihmisiä tai sitten mua v-tuttaa ihan eri asiat (kuten luonnon tuhoaminen, kysyttiinko siitä jotain – ei!) tai sitten mä en jaksa ottaa elämää kovin vakavasti tai sitten??? Tai kyseessä onkin sukuvika, geneettinen virhe, systeri vetäsi samankaltaiset pisteet.

 

2 thoughts on “Se on metsävaje

  1. Kannattaa muuttaa Itä-Lappiin. Kemijärvellä on edullisia ja halpoja asuntoja, joko omistaa tai vuokrata….:-)

  2. Onneksi pöheikköpula meikäläisellä helpotti hieman kun Haukanhiedassa mellastimme. Toivottavasti paranet pian ja pääset johonkin, edes hieman lähemmäksi näreen juurelle kontalleen. Sekin helppaa jo kummasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: