Uusi Outa on ilmestynyt <3

Viides vuosikerta Outaa on julkaistu! Ensimmäinen lehti ilmestyi vuonna 2009 ja silmiesi edessä on lehden 12. numero. Hieno ponnistus retkeilyn ja luonnon ystäviltä.

Uusia ja jo aiemmin tuttuja kirjoittajia ja kuvaajia on ollut tekemässä tätäkin Outaa, joka vie meitä tekstein ja kuvin luontoon ja metsään. Ihminen nimen takana sarjassa meillä on ilo tutustua Vesa Luhtaan, luonnonsuojelijaan, kirjailijaan ja kullankaivajaan. Tässä Outassa pyöräillään, hiihdetään ja kerrotaan tarinoita. Kirjoista olemme valinneet luettavaksenne helmiä, kuvien kautta pääsemme metsään ja huiman tähtitaivan alle. Luonto-Outa kertoo uudesta kasvilajista Suomessa!

Toimituskunta onnittelee lämpimästi 90-vuotiasta kirjailija Veikko Haakanaa. Kustantaja on julkaissut merkkipäivän kunniaksi kirjan Pohjoisen poluilla, joka on yhteisnide kolmesta eräkirjasta Tunturista tuulee, Retket kuin unta ja Punaisen kiven aapa. Siitä herkkupalana tarjoilemme Reseptivihkon merkintöjä.

Pimeydestä selviämme kyllä keväthangille, ottakaamme Outaa lääkkeeksi!

Toimituskunta

http://www.outa.fi

Mainokset

One thought on “Uusi Outa on ilmestynyt <3

  1. Kiitos uudesta Outasta! Kuvista, jutuista ja reseptistä. Tein puoli annosta suurinpiirtein noin ja toisen puoli annosta taatesiprujen kanssa. Aivan ihania. Lapsillekin mukavia luulisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s