roska lattialla

Toissapäivänä ensimmäisenä vapaapäivänäni nostin yksittäisen pienen roskan lattialta ja tiesin heti syvimmällä sielussa totena, että eiii!, näin en vuotta kuluta. Jos jäisin tänne kampaisin muutaman viikon kuluttua maton hapsuja suoraan. Nyt teen remppaa, vietetään juhlapyhät ja heti vuoden alusta on päästävä mettään.

Ihmettelen miten kamalasti minussa yhtäkkiä on virtaa. Olen listannut kaikkea mitä olen kahtena päivänä tehnyt ja sitä on käsittämättömän paljon ja olen tehnyt mielelläni. Oikeastaan on hirveä hinku tehdä, vaikka aivan hyvin olisin voinut halutessani maata viikon tai kuukauden tai vuoden sohvalla ja elpyä.  Työ vie todella paljon, mutta jos siitä sitten taas enemmän vuonna 2012.

Olen surfannut kaukoreissuja, miettinyt patikointeja Siperian perillä tai Uudessa-Seelannissa, mutta siihen ei tunnu vielä olevan paloa. Näkyykö siinä sitten väsymys, mutta poluton / laduton Ylä-Lapissa tuntuu vaan kaikista kivoimmalta. – Ja taas pääsin ihan kivuttomasti Lappiin, vaikka juttu alkoi roskasta lattialta 😀

6 thoughts on “roska lattialla

 1. Mä näin tossa roska -> Lappi -ajattelussa kyllä heti ihan selvän ja suoran yhteyden!

  Yksi puolituttu just kertoi patikoinnista uuseelannissa. Suosituimmille reiteille pitää *varata* paikka etukäteen :O! Mieti nyt, jos vaikka Appisenpalo pitäisi buukata, tai Muotkatuntureilla jonottaa. Eiku älä sittenkään mieti! Tulee ehkä ahistus!

 2. Toteutuihan se – vapaa, onnittelen. Minullakin on haave Uudesta Seelannista, johtuu siitä, että saimme olla viisi viikkoa Australiassa ja sen uskomattomassa luonnossa. Mutta parhaiten sitä viihtyy Lapissa; luulen, että Lappi on niin tuttu, että siellä pystyy rauhoittumaan ja rentoutumaan. Vierailla mailla tuntuu vieraalta, oudolta ja jopa pelottavalta.

  • Kiitos. On tää ihan käsittämättömän ihanaa! Ja vaikka räkä valuu pölystä ja aivastuttaa, silmälasien läpi ei melkein enää näe, työasennot vaatii akrobatiaa (samalla kiristät lankkuja yhteen ja ruuvaat), hitaus on ylimaallista, niin lattialankkujen vaihto hakkaa t-alkuisen mennen tullen 😀

 3. Ei tartte lopettaa kellon mukaan, voi vaan jatkaa saada valmista aikaan.
  Huippua.
  Haluaisin totta totisesti nähdä sinut siellä touhussa :o)

 4. Tätä tositeeveetä näkee vielä huomenna hetken täällä, sitten on lattia valmis. Vaarana on paikanpäällä, että joutuu myös itse työhön, olen erittäin hyvä jakamaan työtä.
  Tosin vielä pitää laatan valua täydentää, kiinnittää laatat takan eteen, seinät ja lattia malaata (helppo nakki), kiinnittää muutama levy ja tapetoida ne viereisestä huoneesta. (avasin oven näiden kahden ylimmän kerroksen huoneen väliin) Listoitus valmistunee täydelliseti perikunnan myötä noin vuonna 2050.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: